SOFIA NORBERG

FASHION: Vår i luften
Vi kan väl, för en sekund, bortse från att det är bitande kallt ute och endast fokusera på att solen skiner över hela Stockholm. Plötsligt vill man klä sig i pastellfärger, bära snygga vårjackor och stoppa undan vinterkängorna en gång för alla. Men tyvärr får vi nog använda vinterjackor och vinterkängor ett tag till, vi bor ju faktiskt i Sverige... Så länge vill jag bidra med lite inspiration inför våren från en av mina favvisar Zalando. Rosa, svart, guld, I love it!

Pastel Pink! - Vårkänslor i luften
 
Armband | Trenchcoat | Top | Sneakers | Jeans | Väska
 
Sponsrat inlägg


Vårkänslor och andra känslor
 
Hallå, hur härligt är det inte ute idag?? Det är ju vår! Inte för att jag har varit ute något, men har haft fönstret öppet för att få in lite vårluft. Det räknas väl ändå? Vårkänslor i all ära men det trängs så många känslor just nu i min lilla kropp, och alla är i fejd med varandra. Jag känner mig extremt trött på att jobba konstant, vilket jag gjort i exakt 1 års tid nu. Längsta tiden jag varit ledig har varit de röda dagarna över jul. Börjar liksom känna mig lite sliten. Men har en efterlängtad semester i början av mars! Så det är en hel del längtan inom mig just nu. Längtan efter semester, längtan efter värme, längtan efter Kreta (Ja! Vi ska till Kreta och fira min födelsedag!!!), längtan efter att få börja plugga i höst, osv. 
Bland alla dessa känslor finns tyvärr också alla demoner. De som hänger på ryggen på mig och trycker ner mig mot marken. Det gör så att jag känner mig ännu tröttare på allt. Det är också då jag börjar ifrågasätta allt. Klarar jag verkligen av att jobba fram till sommaren? Kommer jag verkligen klara av att plugga i höst? Det gick ju inge bra förra gången. Jag kan börja gråta för ingenting och kan bli jätteirriterad på människor som inte gjort något. Rätt så jobbigt det där när jag tar hand om ca 200 kunder per dag på jobbet. 
Jag hoppas verkligen att jag ska känna mig lite gladare nu när våren är påväg och efter min lilla semester. Har ni tips på hur man klarar av detta lättare?
 
Nu ska jag göra mitt bästa för att ha en skön söndagskväll, utan allt för mycket ångest inför kommande veckan.
Kraaam