SOFIA NORBERG

Do you believe?
Do you believe that you can walk on water?
Do you believe that you can win this fight tonight?
 
- Walk on Water, 30 Seconds to Mars
Fröken grå
Vaknade upp i en lite för stor säng av att regnet smattrade mot fönstret. Är så glad över det gråa och ruskiga vädret idag, då jag är ensam hemma över helgen och behöver något att sysselsätta mig med dvs städning! Det ska tvättas, skrubbas och dammsugas. Sen får vi se om det verkligen händer eller om jag blir fast i soffan...
Jag har iallafall semester nu och igår var min sista dag som heltidsarbetande. Nu har jag semester 3 veckor, sen jobbar jag endast varannan helg och det känns otroligt bra. Plugget börjar om 2 veckor och jag börjar känna mig otroligt taggad. Det kommer bli så bra!
Nu har jag fått i mig lite kaffe och ska väl ta tag i dagen.
 
Kram, S
Smoothie bowl - Frukostfavorit
 
 
Jag har alltid älskat att äta smoothie bowl till frukost istället för yoghurt. Man vet exakt vad som är i, man kan blanda oändligt många smaker och det känns så bra för kroppen! Just den här är en av mina favoriter som jag gör väldigt ofta.
 
//RECEPT//
2 dl fryst mango
1/2 fryst banan
1/2 färsk avokado
1 msk vaniljprotein (kan självklart uteslutas)
2 msk kakao
1 msk jordnötssmör
 
Jag toppade även med naturell granola, kokoschips, banan och lite frysta hallon.  Men här kan man även toppa med exakt vad man vill! Det är även supergott att ha färska bär, nötter och mandelsmör på! Brukar ni göra smoothiebowls? Har ni något favoritrecept?
 
Kram S