SOFIA NORBERG

Bra dag!
Ett härligt smoothie-hav på jobbet
 
Vaniljlatte på Wayne's
 
En springtur på 4km på band
 
Denna måndag har jag känt har varit en väldigt bra sådan! Trots tidig morgon med jobb så har jag känt mig förvånansvärt fräsch och pigg i kroppen. Självklart vill ögonen stänga sig igen varannan sekund på tåget kl 6 på morgonen, men min kropp har känt utvilad och pigg. Äntligen! Har min näringsrika morgonsmoothie bidragit till detta kanske? Vill ni ha recept? Den är supergod och nyttig! 
Efter jobbet drog jag mig motvilligt till gymmet för ett löppass. Det är dessa helt omotiverade pass som blir de bästa. Oj vad stark jag kände mig! Jag flög fram! Det blev 4 km den här gången. På fredag ska jag försöka slå min tid som jag hade idag på 4 km, hoppas då på en lika bra dag som idag!
 
Har ni haft en bra dag godingar?
Kram!
 
Room Makeover?
Inspirationsbilder 
 
Jag är inne i en sådan period då jag vill göra om rummet igen... Inte bra! De kommer allt för ofta! Problemet nu känner jag är att jag blir äldre och kommer kanske inte bo kvar här hemma om något/några år. Då känns det nästan lite bortkastat om jag ska hålla på att göra om väggar. Möbler kan man ju ta med sig om det skulle vara så, men vill så gärna göra om mina väggar! Det är speciellt en vägg jag tänker på där jag vill ha en tapet. Men som sagt, är det värt? Vad hade ni gjort? Hade ni kört på eller väntat? 
 
Nästa vecka är det jobb som gäller kl 7 till 16, vilket innebär att jag har kvällarna på mig att designa bloggen. Ska verkligen ta tag i det nu så det blir klart och fint. Tänker mig att det fortfarande ska vara minimalistiskt, men lite mer personligt. Har ingen direkt klar bild i huvudet, så får se hur det blir tillslut. Ska ni göra nåt kul i veckan?
 
Kram!