SOFIA NORBERG

Renovering pågår
Eller kanske avklarad? Denna vecka blev mitt rum klart! Nya tapeter sitter uppe och nytt golv är lagt. Har varit ute hela helgen och köpt inredning, möbler och allt ni kan tänka er. Så nu pågår inredning deluxe här. Vill verkligen ha det som jag hade tänkt mig från början, därför tänker jag också ge det lite tid. Är så taggad på att få visa er! Dock kan jag inte fota något just nu då min kortläsare har lagt av, då väntar på att den nya jag köpt ska dimpa ner i brevlådan. Då blir det bättre bilder här. Ovan ser ni en sneek peek på min nya spegel och blomvas. I love it!
Imorgon är det 1a december också! Hur snabbt går inte tiden nu alltså? Det var ju oktober nyss? Vart tog november vägen? För tillfället har jag 0% julkänslor. Det kanske inte är så konstigt när det ser ut som det gör hemma. Har liksom så mycket annat att tänka på. Men mysigt är det iallafall. Gillar ni julen?
 
 
 
 
 
 
Sjukstuga igen?!
 
Kan det verkligen vara så att jag har gått och blivit sjuk igen? Det verkar så. För någon månad sedan blev jag dunderförkyld, några veckor efter det blev jag förkyld igen med hög feber och halsont. Nu har jag varit frisk i 2 veckor, men imorse vaknade jag upp med halsont igen. Vad är det som händer? Är mitt immunförsvar verkligen så dåligt trots att jag får i mig så mycket nyttigheter? Konstigt är det iallafall. Det kanske inte blir något stort just den här gången, men man blir ju lite less. Håller ni er friska i kylan eller är ni som jag just nu? 
Planen idag hade varit en tripp till fotomässan, men missar detta 2 år i rad nu pga sjukdom. Vilket känns lite trist då det hade suttit fint med lite inspiration. Hade mest sett fram mot att se Beata Rydéns utställning. En sjukt duktig svensk tjej som fotar iscensatt och leker i photoshop, ungefär som jag gjorde till mitt gymnasiearbete. Men men, vad ska man göra? Får försöka hålla mig frisk till nästa års mässa och hoppas på att min förra gymnasieskola fortfarande ställer ut så man kan säga hej.
 
Håll er friska i vinterkylan!
 
Snökaos i stan
 
Även om det var väldigt mysigt att jobba i butiken på Kungsgatan idag när snön vräkte ned utanför så var det totalt kaos i snöstormen! Vägarna hann inte plogas vilket gjorde att man inte kunde ta sig fram ordentligt, varken till fots eller med fordon. Resan hem ska vi inte ens snacka om. Inställda tåg, människor som trängs, signalstopp, inställda bussar... Det tog mig 2 timmar att komma hem från det att jag slutade jobbet (brukar ta 45 minuter). Så jag var minst sagt slut när jag kom hem. Jag är en sådan person som får smått panik när det blir för trångt i ett begränsat område och därför blev tågresan ännu hemskare. Men nu är jag hemma safe and sound. Nästa äventyr får bli imorgon bitti då jag ska försöka ta mig ut till lidingö för att jobba... Är inte så säker på att det kommer gå så smidigt som jag vill. Hur har det gått för er idag i snökaoset?
Resten av kvällen spenderar jag i sängen letandes efter ett nytt snyggt sängbord. Svårare än man kan tro faktiskt. 
 
Kram!