SOFIA NORBERG

Ett år sedan
 
Idag har det gått exakt ett år sedan denna dag. En av mina bästa dagar någonsin. Jag hade gått upp kl 4 på morgonen för att locka håret (som tydligen inte blev några lockar utan bara vågor...) och jag var så taggad! Jag hade ett leende på läpparna från det att jag vaknade på morgonen, till det att jag somnade på natten. Allting var så perfekt. Verkligen allt! 
Under detta år har jag alltså hunnit plugga en termin på universitetet och jobba resten av halvåret, men har trots det inte hittat det som jag vill ägna min vakna tid åt i framtiden. Jag trodde att jag visste redan när jag tog studenten, men nej. Jag tycker ändå det är okej att inte veta och prova sig fram. Jag vill ju hitta det jag vill göra och inte nöja mig med något som jag "kan stå ut med". Det är sån jag är som person, det är sån jag har blivit under det här året efter studenten. 
Jag ska vara ärlig, jag saknar skolan jättemycket! Saknar klassen, fotokurserna, att veta vad man ska göra om dagarna och att ha en speciell dag att se fram mot. Tar du studenten i år? Njut säger jag bara!
 
#1 - Moa

Jag tog studenten igår och jag gick också foto på Tumba/Xenter! :)

Svar: Åh kul! Och grattis! :D
Sofia