SOFIA NORBERG

Details
Läderklockan fick jag i födesledagspresent
 
 
Den här helgen har verkligen varit en riktig ikea-helg! Två dagar i rad var vi där då det vi skulle ha var slut första dagen, men kom i lager dagen efter! Skulle endast ha en byrå, vilket slutade med att jag kom hem med två... Har länge tänkt att jag vill rensa upp mitt rum en aning, göra allt mer stilrent och få bort "tonårskänslan", jag är ju ändå faktiskt 20 år nu. Byråerna gjorde susen! Passade även på att införskaffa lite nya fräscha rosor på samma gång. Inredning är så otroligt kul!
Nu verkar det som att jag åkt på något förkylningsaktigt, så det blir en ensam och lugn söndagskväll för mig del. Hoppas ni får en mysig kväll!
 
//S
 
Flowers in her hair
 
 
Satte en blomkrans på huvudet...
 
Ett år sedan
 
Idag har det gått exakt ett år sedan denna dag. En av mina bästa dagar någonsin. Jag hade gått upp kl 4 på morgonen för att locka håret (som tydligen inte blev några lockar utan bara vågor...) och jag var så taggad! Jag hade ett leende på läpparna från det att jag vaknade på morgonen, till det att jag somnade på natten. Allting var så perfekt. Verkligen allt! 
Under detta år har jag alltså hunnit plugga en termin på universitetet och jobba resten av halvåret, men har trots det inte hittat det som jag vill ägna min vakna tid åt i framtiden. Jag trodde att jag visste redan när jag tog studenten, men nej. Jag tycker ändå det är okej att inte veta och prova sig fram. Jag vill ju hitta det jag vill göra och inte nöja mig med något som jag "kan stå ut med". Det är sån jag är som person, det är sån jag har blivit under det här året efter studenten. 
Jag ska vara ärlig, jag saknar skolan jättemycket! Saknar klassen, fotokurserna, att veta vad man ska göra om dagarna och att ha en speciell dag att se fram mot. Tar du studenten i år? Njut säger jag bara!