SOFIA NORBERG

Julfavoriter i repris
För ett par år sedan gick jag och mina vänner på stans alla julmarknader. Det var julstämning ut i fingertopparna, doft av brända mandlar och munkar, öppna eldar, stånd där det såldes pepparkakor, ost och julgodis. Samtidigt fotade jag de mysigaste bilderna jag någonsin fotat. För att sprida lite julstämning så tänkte jag puplicera favoriter i repris från dessa julmarknader. Ett hett tips är att lyssa på julmusik medan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur står det till med julkänslorna? 
Kram
 
 
Bananpannkakor
 
Finns det något bättre än bananpannkakor till frukost? Jag känner att jag blir så himla svullen av vanliga pannkakor men med dessa mår min mage super! Det bästa är väl att de är så lätta att göra. 2 ingredienser och skjuts ner i pannan. Klart. Superbra!
Idag har jag redan hunnit med massor! Sov hos pojkvännen för att kunna komma upp ur sängen och dra mig mot gymmet på morgonen. En sekund övervägde jag det när klockan slog 7, men drog sedan iväg iallafall. Det blev lite armar, rygg och bröst idag. Sedan hann jag hem och duscha, äta och fräscha till mig. Så nu väntar jag på att det ska bli dags för jobb resten av dagen och kvällen. Jag tycker det är så härligt när jag hinner med så pass mycket på förmiddagen, speciellt eftersom jag jobbar så sent den här veckan.Stor tumme upp för det.
Nu måste jag börja dra mig mot bussen.
 
Kram
När det nalkas jul
Och så var julsakerna uppe igen. Trots att det står tomtar i varje hörn, julbelysning i fönstren och pepparkakor så har jag ändå noll julfeeling. Tror att det kan bero på att jag känt mig så stressad på senaste med rummet, jobb och livet. Idag vaknade jag även upp med världens huvudvärk och har mått illa hela dagen. Det är inte så lätt att finna ro då känner jag... Dessutom måste jag snart börja planera inför årets julbord, vilket blir mitt första vegetariska! Har hittat lite recept som jag ska prova, men behöver mer inspo! Vet ni något bra så hojta till! 
Har ni fått julkänslor än? Vad gör ni för att få fler?
 
Kram