SOFIA NORBERG

Jag blev antagen
 
För att för en gång skull skriva lite på den här bloggen så tänkte jag uppdatera läget en aning. En del vet nog att jag tog studenten för 2 månader sedan. Sedan dess har varit väldigt noga med att inte stressa eller haft fullt upp, för att befria mig själv en aning efter gymnasiet. I alla fall tills antagningsbeskedet från universiteten och högskolorna kom. Jag blev antagen till Stockholms Universitet. Ska börja plugga på kulturvetarprogrammet om cirkus 2 veckor. 
Jag känner mig själv väldigt väl. Under vårterminen tappade jag studielusten helt, därför började jag tveka på om jag verkligen skulle plugga vidare. Dock vet jag att jag brukar få upp lusten igen efter en ledighet, därför sökte jag ändå. Vilket var, ursäkta språket, jävligt tur det för det är exakt så det blev! Nu är jag antagen, och börjar plugga heltid snart. Det känns inte alls som det gjorde inför gymnasiet, det känns mycket bättre. Jag är taggad och känner bara "nu fan kör vi!". Jag vet att det kommer bli jobbigt, men jag vet också att det kommer vara värt det!
 
//S
#1 - feliciahblogg.webblogg.se

Åh så kul!! Grattis!!! :D

Svar: Tusen tack! :D
Sofia

#2 - Ylva

åh, det är så kul att plugga på universitetet! :) Speciellt eftersom det är så mycket roligare att läsa någonting du brinner för och alla härliga människor en träffar :) Go for it!

Svar: Ja men precis! Ska bli jättekul!
Sofia

#3 - Cecilia Par

Åh, grattis!

Svar: Tusen tack! :D
Sofia