SOFIA NORBERG

Före/Efter redigering
 
Före & Efter redigering: Porträtt

Jag tycker det är otroligt kul att få se före - och efterbilden från en redigering bredvid varandra. Det ger en bra bild över hur kul det kan vara med redigering, just för att man kan lyfta fram sina egna bilder ännu mer och få fram känslan man hade i tanken inför plåtningen. Här är fyra porträtt, före och efter.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
//S
The jeans
 
 
 
The jeans
Det är inte ofta som jag hittar jeans som sitter bra på mig, om de inte ligger över tusenlappen. Men, dessa! Rejält under tusenlappen och sitter perfekt. Från H&M. Just den här färgen på jeans har jag varit ute efter i hela mitt liv. Kap!
 
//S
 
Jag blev antagen
 
För att för en gång skull skriva lite på den här bloggen så tänkte jag uppdatera läget en aning. En del vet nog att jag tog studenten för 2 månader sedan. Sedan dess har varit väldigt noga med att inte stressa eller haft fullt upp, för att befria mig själv en aning efter gymnasiet. I alla fall tills antagningsbeskedet från universiteten och högskolorna kom. Jag blev antagen till Stockholms Universitet. Ska börja plugga på kulturvetarprogrammet om cirkus 2 veckor. 
Jag känner mig själv väldigt väl. Under vårterminen tappade jag studielusten helt, därför började jag tveka på om jag verkligen skulle plugga vidare. Dock vet jag att jag brukar få upp lusten igen efter en ledighet, därför sökte jag ändå. Vilket var, ursäkta språket, jävligt tur det för det är exakt så det blev! Nu är jag antagen, och börjar plugga heltid snart. Det känns inte alls som det gjorde inför gymnasiet, det känns mycket bättre. Jag är taggad och känner bara "nu fan kör vi!". Jag vet att det kommer bli jobbigt, men jag vet också att det kommer vara värt det!
 
//S