SOFIA NORBERG

Testbilder till fotomässan
 
 
 
 
 
 
 
När jag ändå ligger i sängen med kraftigt magont, kan jag väl lika gärna blogga lite. 
I november är det fotomässa här i Stockholm och vi 3:or på Xenter ska som vanligt ställa ut bilder till deras fotoutställning. Inför detta är det mycket planering och mycket testfotograferande. Första testen gjorde jag och min modell, min vän Mouzeina, i fredags i min källare. Detta är som sagt testbilder, kvalitén kommer bli bättre till själva utställningen. Här testar vi ljus och komposition, och dessa 3 bilder var dem som jag fastnade för lite extra. 
Nu vill jag ha din åsikt! Finns det någon bild du tycker mer om eller som tilltalar dig mer? Tell me!
 
Jag kommer inte lägga upp den färdiga utställningsbilden innan den visas på utställningen, då får ni ta er till fotomässan och kika in vår utställning! 
 
XO
 
Let me hear you scream
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag har jobbat hela eftermiddagen med skolsaker. Äntligen klar! Passade då på att fota lite till en ny header, för denna som jag har nu är bara tillfällig. Kommer ny inom kort! Btw, så börjar jag trivas superbra i min nya hårfärg! Har hunnit tvätta håret några gånger nu och det är inte lika rött, men jag diggar det ändå!
 
XO
 
 
 
 
Playing around
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan vi bara ignorera bruset i bilderna? Det blev något knäppt med kameran. Nikon...
Fotade gjorde Emanuel.
 

Här har vi några väldigt seriösa bilder från vår lilla tid i fotostudion. Om vi bara visste hur mycket jag tycker om dessa personer! ♥