SOFIA NORBERG

En liten paus
 
Hej på er! Ville bara meddela att jag tar en liten paus från bloggen fram till sommarlovet. Har 2 arbeten att göra klart nu innan lovet och vill koncentrera mig på det. Dessutom känner jag mig rätt så utbränd efter den här otroligt jobbiga terminen och behöver ladda upp batterierna innan det är dags att planera inför sommaren.
Jag håller mest till på Instagram, så ni får jättegärna följa mig där så länge! @SofiaMirandaN
 
Skjuter även upp veckans tema, tills när jag känner för att ta tag i det igen.
Kram!
 
 
Nu är det nära!
 
Känner enda ut i fingertopparna hur sommarlovet kommer krypande! Sommarväder, de sista inlämningarna i alla kurser, allt som ska bli klart och annat allmänt roligt. Jag är sjukt taggad på sommarlov just nu. Längtar efter att ligga vid vattnet med en bra bok och få sol på mig.
 
Snart fyller jag vuxen också, om 3 veckor. Jag tycker att det ska bli awesome! Målsmans underskrift, släng dig i väggen!
 
 
3: Candy
 
Det fick bli spontana bilder på teman "candy". Jag hade redan en idé, men behövde införskaffa godis tuggummin, som jag helt glömde bort. Ville dessutom inte rubba tanken om att publicera bildena varje söndag. Därför fick det bli såhär istället. Tuggummi bilden får bli en annan gång.
För en gångs skull blev det färgglada bilder!
 
Nästa veckas tema: Flowers
 

 
För att se alla teman och läsa mer om den challenge jag håller på med, klicka här!