SOFIA NORBERG

En av dessa dagar
 
 
I dag är en sådan dag då man inte vill hoppa ur pyjamasen, inte vill lämna sängen och bara vill läsa hela dagen. Det är faktiskt okej med dessa dagar. 
För tillfället läser jag Blondie av Birgitta Andersson, tragisk bok det där om hennes tragiska livsöde. Ser fram mot att läsa något mer upplyftande efter denna bok, någon som har ett bra boktips?
 
Kram!
 
 
 
Snart tillbaka
Hej! 
Tänkte kika in lite snabbt innan läggdags och förklara mig. För någon vecka sedan blev jag rätt så dålig med hög feber och kunde inte lämna sängen, därav inget fotande. När jag sedan blev bättre var det dags för 30 Seconds To Mars konsert på fryshuset. Som ni vet dyrkar jag killarna! Hamnade väldigt långt fram i publikhavet och kunde ta in varenda liten detalj av mina största idoler. Fick även ögonkontakt med Jared ett tag. Jag grät glädjetårar hela vägen hem (fåntratt som jag är) och har varit i en typ av chockbubbla sedan dess. 
Nu börjar det släppa en aning, därför kan jag nu snart återgå till mitt vanliga liv, haha! 
Fotandet kommer komma igång, då kommer även bloggen igång!
Doll face
 
Igår kväll fick jag ett sånt där inspirationsrus som jag alltid brukar få på kvällarna. Denna gång sminkade jag ut mig till docka. Jag är superstolt över mig själv för att jag fixade sminkningen, fast jag inte äger något rouge, bra borstar eller lösögonfransar. Dessutom blev jag väldigt nöjd med bilderna för att vara jag, hehe.
Vill också tillägga att dessa är inte fotade i någon studio, utan i mitt rum framför en vit vägg med hjälp av en extern blixt på kameran.
 
Ha det bra!
Kram!