SOFIA NORBERG

Fasansfullt arg!
Nu är det så att jag var inne i stan idag och fotade lite på Gamla Stans julmarknad. Det var mysigt men väldigt kallt.
Nu, när jag är hemma, skulle jag sätta in minneskortet i kortläsaren och redigera några bilder. Jag sätter i kortläsaren i datorn, öppnar bridge och hinner titta på ungefär hälften utav bilderna innan allt hakar upp sig. Så jag matar ut kortläsaren och sätter in den igen, och då är ALLA bilder borta från kortet! Kan någon säga mig varför?! Det går inte ens att se bilderna i kameran, då den säger att det inte finns några bilder på kortet!
Det finns inget spår kvar av bilder på kortet längre! INGET SPÅR!
 
Blir så otroligt arg! Någon som har en tanke om detta? Hjälp!
Kram!
 
 
 
Why so serious?
 
 
Eh.. Hej! Har lite dåligt samvete över den här veckan på bloggen, som inte har existerat. Ber om ursäkt, jag har helt enkelt inte haft lust och glömt bort lite att blogga. Ingen ursäkt, men vill verkligen få bloggen att funka.
 
Under veckan har det varit allt från dans en hel eftermiddag i skolan till SACO mässa i älvsjö. Mycket intryck på en och samma vecka. Var så smart att jag glömde kameran hemma. 
Imorgon däremot ska jag in till stan med Fadi. Vi går troligtvid förbi någon mysig julmarknad och kameran ska med! Vilket betyder bilder på bloggen, *applåder*.
 
Hoppas ni har en bra fredagskväll (natt?)!
Kram!
 
 
 
Hur hittar jag min inspiration?
 
Inspiration, mina vänner, är en väldigt bra sak att ha när man ska fota. Man kan bli inspirerad av vad som helst, eller vem som helst. Men ibland flagnar inspirationen och kan vara borta ett bra tag, därför tänkte jag dela med mig av mina 2 bästa tips för att hitta inspirationen igen.
 
• Surfa
Internet är en bra inspirationskälla, väldigt bra. Här finns hundratals bra hemsidor där man kan hämta inspiration. Här är en lista på mina favoritsidor att hämta inspiration från.
 
Dessutom finns det ett antal foto- och modebloggar här i världen där man kan hämta sin inspiration. Ett urval av mina favoriter är dessa:
 
• Musik
Jag hämtar ofta min inspiration med hjälp av musik. Det kan vara en speciell melodi man känner något extra för, en text som berör eller pampiga instrument. Vad just du blir inspirerad av är upp till dig. 
På Spotify finns en app som heter Tunigo, där du kan massvis med spellistor med just den musik du letar efter. 
Mina favoritlåtar just nu, som inspirerar mig på något sätt, är dessa:
 
 
~~~
 
Jag anser att inspiration är det som för oss framåt och utvecklas. Ta vara på den.
Kram!